Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.

DenTech
Om Den-Tech

Om Den-Tech

Den-Tech ble etablert av tanntekniker Per Kristian Østvold i 1985. Fra en sped start som forhandler av dentale legeringer, har vi utviklet oss til å bli en av Nordens ledende aktører innen dental teknologi for tanntekniske laboratorier. 

I dag leverer Den-Tech blant annet maskiner, utstyr og forbruksmateriell fra verdens mest fremtredende produsenter. I tillegg tilbyr vi en omfattende produksjon av dentale CAD/CAM-restaureringer gjennom vårt fresesenter.


Den-Tech Milling

Fra å arbeide med en liten 4-akset fresemaskin med manuelt verktøybytte for enkel produksjon av voks og zirkonia, har vi gjennom omfattende investeringer, etablert oss tungt i markedet med fokus på automatisering og kvalitet: Vår utstyrspark rommer nå blant annet seks 5-aksede fresemaskiner for myke materialer, automatisert robotcelle med to industrielle Röders-maskiner for produksjon av implantatretinerte konstruksjoner i CoCr og Titan, samt en Concept Laser-maskin for lasersintring/3D-printing av metall.